Senin Wage, 19 Agustus 2013

K1. 10.00 : Biarpun pengangguran namun semua kebutuhannya bisa terpenuhi.

K2. 12.00 : Jangan perlakukan dia semena-mena karena dia masih keturunan Raja.

K3. 14.00 : Rupane elek kelakuane ugo elek.

K4. 16.00 : Tepang dieneng-eneng tiwas temumpang ora keneng-keneng.

K5. 18.00 : Ora duweni sifat olo, niate mung kepengin urip mulyo.

K6. 20.00 : Sanandyan uwis dadi kaji, anehe iseh doyan iwak babi.

K7. 22.00 : Isone mung nangis karo nguyu.